Semua Tentang iOS 15 Yang Anda Perlu Tahu

Tiêu đề video: Semua Tentang iOS 15 Yang Anda Perlu Tahu

Độ dài: 00:10:24, Ngày đăng: 2021-06-08 10:00:03

Tác giả:

Link gốc: https://www.youtube.com/watch?v=DQc3-RqA6KY


Dalam video ni aku kongsikan beberapa fungsi menarik yang Apple perkenalkan buat iOS 15 yang baru dilancarkan. Sumber video : Apple.

iPhone 6S/Plus, iPhone SE (2016), iPhone 7/Plus sampai iPhone 12 masih menyokong iOS 15.

CHANNEL KE-2

FUZZ

​​​

Các bạn đang theo dõi chuyên mục Công nghệ

Web site: https://hanoiopentourism.com

Nội dung được tổng hợp từ internet. Vui lòng để lại bình luận nếu muốn đóng góp/ý kiến về nội dung bài viết

Đọc thêm:   AirPods 3 có phải là phiên bản rút gọn AirPods Pro? | Thế Giới Phụ Kiện

About admin

Check Also

Hướng dẫn cách xuất bản và nộp bài e-learning, ghi CD/DVD cần những gì?

Hướng dẫn cách xuất bản và nộp bài e-learning, ghi CD/DVD cần những gì?

Tiêu đề video: Hướng dẫn cách xuất bản và nộp bài e-learning, ghi CD/DVD cần …

25 comments

  1. iPhone 6S/Plus, iPhone SE (2016), iPhone 7/Plus sampai iPhone 12 masih menyokong iOS 15!

  2. Maimon Baharudin

    klau update gune hotsport okey ke?

  3. Xr update ios 15 oke x

  4. Muhammad Azharie

    Tapi pip u tube xblh dah kn

  5. macam mane nak clearkann storage iphone? updatee ios terus full

  6. shahrul ariffin

    iphone 7 support ke?

  7. hi nak tanya, ip8 sesuai tak untuk update ios 15? ataupun better stay je dekat ios 14? takut pulak nak update hahaha

  8. jawahir maawiah

    Knp sy punya ig story tkboleh nk save klau flip kmera lps update ios 15

  9. Terbaikk bangggg

  10. Bila send gambar/video ke whatsapp dan Telegram qualiti kurang baik berbeza yg sebelum ni..bru perasan lepas update ios15..atau ada cara lain utk ejas setting??? Minta pencerahan🙏🏼

  11. Herman _Nurdin

    Ip 11 ios15 Xda live text pun,emmmm

  12. Asalam bang, asal tak boleh reply wasap dekat lockscreen ek? Ad yang tahu tak nak setting mcm mana komen please . Tq guys

  13. Sylvester Eric

    Aku lihat komen disini mempunyai masalah iOS 15 tapi aku sorang je ke yang tak mempunyai masalah semua tu haha aku guna iphone XR ok takde kes ape² yang berlaku battery masih teguh 100%

  14. Legacy contact tu nk cr kt mna ya

  15. bang nak tanya kenapa lepas update ios 15 whatsapp saya stuck tak boleh buka

  16. Selepas updated ,macam macam masalah timbul ..cth music jadi loading ,app store also loading ..sangat lama untuk menunggu .

  17. JackBs Sabahan Channels_VloG

    Nice

  18. Muhammad Hakim

    Abang faiz your are thebossku👍🏻👍🏻

  19. Yg best Facetime WOWWWWWW‼️‼️‼️ potrait

  20. iphone x tk support “ text copy by photo “ lepastu bnyk lh tk support

  21. Macam mana nak buat shareplay kat facetime,kat iphone xr boleh ke

  22. memang slalu follow Fuzz ni sarat ngn info

  23. Cika Kamarudzaman94

    takpernah lansung guna facetime. sejak guna IP5, IP6, IP8+, IPXS and Now IP11 🤣. guna whatsapp video je 🤣🤣

  24. Alhamdulillah dh update and x de apa ii berlaku

  25. Nak tanya, macam mana cara nak share screen eh?